Vrijdag 24 juli; Na bijna twee maanden van afwezigheid was het eindelijk tijd om de speklappen/hamburgers en andere bbq lekkernijen eruit te trainen. De groep, ongeveer 40 personen en bestaande uit 1e elftalspelers 2e elftalspelers en dames had er vanaf het begin zichtbaar zin in en ondanks de vele nieuwkomers zat de sfeer er goed in. Zoals gebruikelijk werd er na afloop van de training nog een uurtje aan de bar, onder het genot van een drankje, nagebabbeld.

Zaterdag 25 juli; Met nog de nodige spierpijn van de dag ervoor begon rond 11 uur de tweede sessie. Helaas was het weer zeer onstuimig maar dat weerhield niemand ervan om lekker pittig te trainen. Na het gebruikelijke partijtje en anderhalf uur verder werd de warme douche opgezocht. Daarna stond voor de dames en heren een geweldige lunch met broodjes en natuurlijk vers fruit klaar. Daar werd gretig gebruik van gemaakt en men sprak in hoofdzaak alleen nog maar over de zondag die zou volgen.

Zondag 26 juli; Boot camp, dit zou de grote dag moeten worden en dat werd het ook!! Nadat Maurice, de instructeur die dag, alle onderdelen had klaargezet en het parcours was uitgezet kwamen de eerste nieuwsgierigen voorzichtig het veld op om te kijken wat er zou gaan gebeuren. De aanwezige nog vermoeide kopjes werden welkom geheten door onze jarige trainer Andre Hall. De wederom vrij goede opkomst was voor Andre, zoals hij zelf zij, het grootste cadeau en hij wenste iedereen succes en veel plezier. Nou?? Na een hoop gekreun en geploeter maar zeker een hoop gelach naderde het einde en werd de training afgesloten met een funny race. Dat was dus echt lachen, gieren en brullen en zeker ook voor de aanwezige kijkers/leden langs de kant. Want ook zei hebben mede dank zij het prachtige weer kunnen genieten van een zeer leuke groepsactiviteit. Na afloop stond wederom een geweldige lunch met broodjes gezond, vers fruit en vla klaar.

Kortom waren het drie fantastische dagen waarbij teambuilding, plezier en saamhorigheid centraal stonden. Vele vinden het zeker voor herhaling vatbaar!

css.php