Hallo KCC vrienden,
Hier komt een klein bericht van de ‘nieuwe oude’ trainer.
Het is alweer 4 jaar geleden dat wij met KCC zijn gestart en 2 jaar geleden dat ik de KCC Familie heb verlaten.
Maar ik kan jullie verklappen dat het heel goed aanvoelt om weer terug te zijn op het oude nest in Meezenbroek.
Ook kan ik jullie verzekeren dat mijn ambitie en passie nog onverminderd groot is – is ook wel nodig want de lat voor de lange termijn doelstelling ligt nog steeds hoog immers over een aantal jaren willen wij hier een gezonde seniorenafdeling zien en een bloeiende jeugdafdeling.

De sportieve doelstelling voor de korte termijn is ook heel duidelijk:
Voor het eerste team geldt: ‘Meedoen om de titel en minimaal een periode pakken’

Voor het tweede team geldt ook:
‘Meedoen om de titel’ en dichter aansluiten bij het eerste team. Bovendien kan er wat sfeerbeleving ook nog het een en ander verbeterd worden zodat I en II zich straks als een grote familie voort gaan bewegen.

Voor wat de jeugd betreft gaan we proberen om alles goed op de rails te krijgen.
We zullen een plannetje gaan maken en als het aan mij ligt maken wij van het Jeugdproject een speerpunt !
Jeugdtrainers wordt de mogelijkheid geboden om de trainerscursus te gaan volgen zodat er straks gediplomeerde trainers voor de groep zullen staan en zodat er ook goede trainingen gegeven kunnen worden.
Voorts zal ik er persoonlijk op gaan toezien dat er met regelmaat zgn. Coerver techniektrainingen zullen worden gegeven.
Immers het gezegde geldt nog steeds: “wie de jeugd heeft, heeft de toekomst”
Sterker nog: zonder jeugd heb je op de lange duur als club geen toekomst!
Hier ligt dus nog een hele grote uitdaging op ons te wachten die ik met alle plezier aan zal gaan.

Ik wil hier – zeker op sportief gebied – best een voortrekkersrol in vervullen maar niemand krijgt dat in zijn eentje voor elkaar – wij hebben elkaars hulp en steun hard nodig.
Ik wil dan ook een beroep doen op jullie allemaal – iedereen die KCC een warm hart toedraagt.
Kijk, als bescheiden clubje hebben we best al veel voor elkaar gekregen in de 4 jaar dat KCC nu aan de weg timmert en daar mogen we best trots op zijn!
Met name de huidige reputatie van KCC doet mij veel deugd – zo sceptisch als velen toen waren bij de start zo vol lof wordt er door de buitenwacht nu gereageerd.

Maar wij – spelers, trainers/coaches, kader, bestuur, supporters en sponsoren zullen elkaar moeten blijven stimuleren, motiveren en enthousiasmeren zodat wij ons uiteindelijke doel weten te behalen.
Als ik de beleving en sfeer zie en proef tijdens de nacompetitie dan weet ik gewoon dat het mogelijk moet zijn om door te pakken en elk seizoen verbeterstapjes te maken.
Nogmaals, samenwerking en saamhorigheid spelen hierin een grote rol en volgens mij is de KCC familie hier heel erg goed in. Ik zou zeggen – laat maar zien waar een klein clupje toe in staat is!

Het voorbereidingsprogramma staat op de website en hangt op in de kantine.
We zullen weer gaan starten in het weekend van 21 en 22 juli 2018 waarbij er op zondag een Bootcamp gepland is waar alle senioren, inclusief leiders, dames en bestuursleden aan mee kunnen doen

Voor nu wens ik jullie allemaal een prettige zomervakantie toe.
Voor volgend seizoen wens ik iedereen alvast een sportief en succesvol seizoen toe.

Met sportieve groet,
Andre Hall

css.php