Shirtje ruilen 

Vorig jaar op 8 december bestond de KNVB 130 jaar. Om dit jubileum te vieren is een uniek jubileumshirt ontwikkeld waarvan elke vereniging in Nederland dit seizoen één exemplaar krijgt. Als aandenken aan het feit dat we met elkaar het Nederlandse voetballandschap vormen en kleur geven.het zogenaamde ritueel ‘shirtje ruilen’ komt de KNVB in de komende maanden niet alleen naar alle amateurclubs toe om het shirt uit te reiken, maar ook om een shirt van de vereniging zelf te ontvangen. Het uiteindelijke doel? Zorgen dat alle shirts uit het Nederlandse amateurvoetbal een ereplaats krijgen op de KNVB Campus in Zeist.

Ook wij hebben hieraan meegedaan en we hebben uit handen van de verenigingsadviseur Gaby Spierts een mooi exemplaar mogen ontvangen. Het shirt heeft inmiddels een prominente plaats gekregen in onze bestuurskamer.

css.php