Onlangs is binnen de vereniging een sponsorgroep samengesteld die zich ten doel stelt om structureel inkomsten te genereren voor onze vereniging. Inkomsten die door het bestuur gebruikt mogen worden ten bate van de gehele vereniging in de ruimste zin van het woord. Te denken valt aan bijvoorbeeld spelmaterialen, kleding voor alle spelende leden en stafleden of andere benodigdheden.

Onze vereniging is financieel geheel onafhankelijk en fungeert zelfstandig. De huidige inkomstenbron bestaat voornamelijk uit contributies, kantine-inkomsten en sponsorgelden. Laatstgenoemde zijn de kledingsponsoren, bordsponsoren, sponsors voor een wedstrijdbal, inkomsten uit de club van 25 en tot slot opbrengsten uit de eurosponsoring. Hierbij betalen de deelnemers € 1 voor elk gescoord doelpunt van ons 1e elftal.

Nieuw is dat wij vanaf 1 mei 2017 een sponsorpakket aanbieden, voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de leden van de sponsorgroep. Deze bestaat uit de volgende leden:

De heer Fer Peeters telefoonnummer 06-21284323, mailadres ferry.peeters@gmail.com

De heer Kees Collin telefoonnummer 06-51429774, mailadres cl.collin@ziggo.nl

De heer Ton Janssen telefoonnummer 06-30541826

De heer Frits Steins telefoonnummer 06-52690502

Indien u besluit om onze vereniging financieel te ondersteunen, wordt dit uiteraard op onze website vermeld en zullen wij zorg dragen voor een gezellig samenzijn met alle sponsoren. Het geheel wordt uiteraard verzorgd met een hapje en een drankje.

 

Aldus vastgesteld 20 april 2017

 

Bestuur WV KCC ’13

 

css.php